Makaron Armando “La Chitarra” stworzony został z najwyższej jakości włoskiej pszenicy przy zachowaniu najwyższych standardów produkcyjnych. Do młyna należącego do firmy, trafia wyłącznie wyselekcjonowana pod kątem odpowiedniej zawartości białka oraz glutenu pszenica od włoskich rolników zajmujących się uprawą pszenicy między innymi w Apulii, Kampanii, Umbrii czy Toskanii. Makaron spaghetti jest makaronem typowym dla kuchni włoskiej. Do najpopularniejszych dań z użyciem makaronu spaghetti – gdzie typowe danie składa się z porcji ugotowanego makaronu wymieszanego z sosem – to Carbonara i Bolognese. Jeszcze wspanialej smakuje posypany parmezanem lub serem pecorino. Smacznego!
ŚREDNIE WARTOŚCI ODŻYWCZE W 100G:
Energia: KJ 1503, Kcal 354.
Tłuszcz: 1,3 g.
Nienasycone kwasy tłuszczowe: 0,3 g.
Węglowodany: 70,3 g.
Cukry: 3,2 g.
Błonnik: 2,7 g.
Białko: 14 g.
Sól: 0,005 g.
Skład: 100% włoskiej pszenicy.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.