Oryginalne od 1860 roku, naturalne, świeże i miękkie makaroniki migdałowe pasujące zarówno do białego wina musującego, jak i deserowego, oraz do wspaniałych chwil przy porannym espresso. Tym razem makaroniki Amaretti Virginia są w wersji z dodatkiem kandyzowanej skórki pomarańczowej. Makaroniki Amaretti Virginia pięknie prezentująca się i puszka dodatkowo poprawi wystrój Twojej kuchni. Makaroniki Amaretti świetnie nadają się do lodów, kawy, herbaty, prosecco, szampana lub po prostu jako deser. Pakowane pojedynczo. Produkt piekarniczy.
- Oryginalne tradycje włoskie makaroniki Amaretti.
- Doskonałe do win deserowych i kawy.
- Nie zawierają glutenu ani laktozy.
- Wypiekane według tradycyjnych receptur od 1860 roku.
Składniki: Pestki moreli 46% – cukier – owoce kandyzowane 16% (skórka pomarańczy 80%, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: dwutlenek siarki – białko jaja – migdały 1% – substancja konserwująca: sorbinian potasu .
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.