Używamy cookies aby ułatwić korzystanie ze sklepu. Zgodnie z dyrektywą dotyczącą prywatności w sieci, musimy zapytać o Twoją zgodę na zapisywanie plików cookies. Dowiedz się więcej.
• Ciastka z gianduią, oblane mleczną czekoladą.
• Ozdobione karmelizowanym orzechem laskowym.
• Doskonałę do win deserowych i kawy.
• Oryginalne tradycjne włoskie ciastka Amaretti.
• Z gianduią, ozdobione karmelizowanym orzechem laskowym.
• Doskonałę do win deserowych i kawy.
• Nie zawierają glutenu ani laktozy.
• Wypiekane według tradycyjnych receptur od 1860 roku.
Składniki: Serca pestek moreli 32% - czekolada mleczna (cukier, mleko w proszku, masło kakaowe, masa kakaowa, emulgator: sojowa lecytyna, naturalny aromat waniliowy) - cukru - masa gianduiotto 11% ( laskowe , mleko w proszku, kakao w proszku o niskiej zawartości tłuszczu, cukier masa kakaowa, migdały , emulgator: sojowa lecytyna, aromaty), - białko jaja - karmelizowany orzech laskowy ( laskowych 50%, cukier, syrop glukozowy, barwniki: karmel) - migdały1% - konserwant: sorbinian potasu.
Może zawierać: orzech, pistacje, pszenicę, siarczyn.