Facebook Pixel
 

BIO Czekolada Gianduia Granellata CACAO CRUDO 30 g

Cena: 15,00 zł
  • Wyjątkowo aksamitna i jednocześnie chrupiąca;
  • Unikalna na polskim rynku czekolada Gianduia Granellata;
  • Stworzona wyłącznie z najwyższej jakości składników organicznych.
W magazynie
W magazynie

Jeśli uważasz, że czekolada to coś znacznie więcej niż słodka przekąska, Gianduia Granellata marki CACAO CRUDO to doskonała propozycja właśnie dla Ciebie. Niniejszy produkt zachwyca bowiem swoim niepowtarzalnym smakiem i konsystencją, która łączy w sobie delikatność pasty z ziaren kakaowca z kawałkami chrupiących orzechów laskowych. Dzięki temu, spożywanie tej wyjątkowej czekolady staje się prawdziwą rozkoszą dla naszych zmysłów. Czas dowiedzieć się więcej na temat tego niezwykłego produktu dostępnego w sklepie Perla Negra.

BIO Czekolada Gianduia Granellata CACAO CRUDO - 30 g: dowiedz się o niej więcej!

Marka CACAO CRUDO od lat szczyci się w produkcji najwyższej jakości wyrobów kakaowych, w tym wyśmienitych czekolad, które zyskują coraz większą grupę oddanych wielbicieli na całym świecie. Dzisiaj również Ty masz okazję posmakować ich niezwykłych czekolad, które produkowane są z najwyższej jakości składników organicznych, przy zastosowaniu tradycyjnych metod.

Czekolada Gianduia Granellata dostępna w sklepie Perla Negra to wyjątkowy produkt z wielu powodów. Przede wszystkim, wyróżnia go unikalna tekstura, którą udało się osiągnąć za sprawą delikatności nektaru z kwiatów palmy kokosowej, a także aksamitnej pasty kakaowej i chrupiących (nieprażonych) orzechów laskowych z gatunku Tonda Gentile Romana.

Niemniej jednak, czekolada Gianduia Granellata to rozkosz nie tylko dla naszego podniebienia, ale także oczu. Dzięki temu, że została zamknięta w estetycznym, a przy tym przyjaznym dla środowiska opakowaniu, doskonale sprawdzi się w formie podarunku dla naszych najbliższych.

Gianduia Granellata to bez wątpienia czekolada, która zasługuje na Twoją uwagę. Przekonaj się o jej niepowtarzalnych walorach smakowych i dowiedz się, jakie składniki oraz wartości odżywcze w sobie skrywa.

BIO Czekolada Gianduia Granellata CACAO CRUDO - 30 g: najważniejsze informacje

BIO Czekolada Gianduia Granellata sygnowana logiem prestiżowej marki CACAO CRUDO tworzona jest wyłącznie z najwyższej jakości składników, które pochodzą z ekologicznych upraw. To właśnie dzięki temu, wyróżnia się ona wyjątkowym smakiem oraz aromatem. A co jeszcze warto wiedzieć na jej temat?

Skład: Pasta z niepalonych ziaren kakaowca z gatunku Criollo (składnik organiczny), skoncentrowany sok z kwiatów kokosa (składnik organiczny), pasta z nieprażonych orzechów laskowych z gatunku Tonda Gentile Romana – 26% (składnik organiczny), kawałki nieprażonych orzechów laskowych z gatunku Tonda Gentile Romana – 9% (składnik organiczny).

Alergeny: Produkt może zawierać śladowe ilości migdałów oraz orzechów włoskich.

Sposób przechowywania: BIO Czekoladę Gianduia Granellata marki CACAO CRUDO należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Produkt należy chronić przed nadmiernym oddziaływaniem promieni słonecznych. Zgodnie ze wskazaniami producenta, BIO czekolady Gianduia Granellata nie powinniśmy przechowywać przez okres dłuższy niż 24 miesiące.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • Energia – 2 510 kJ, 605 kcal;
  • Tłuszcze – 45,5 g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe – 15,4 g;
  • Węglowodany – 33,2 g, w tym cukry – 20,5 g;
  • Błonnik – 9 g;
  • Białko – 11,2 g;
  • Sól – 0 g;
  • Magnez – 159 mg (42% dziennego, referencyjnego zapotrzebowania na składniki odżywcze).

*Podana wyżej wartość odżywcza jest wartością literaturową, która nie stanowi wyniku analiz. Została ona sporządzona wyłącznie na podstawie danych, które pochodzą z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.

BIO Czekolada Gianduia Granellata CACAO CRUDO - 30 g: propozycja podania

BIO Czekolada Gianduia Granellata z kawałkami chrupiących orzechów laskowych z gatunku Tonda Gentile Romana to coś znacznie więcej niż propozycja smacznej przekąski między głównymi posiłkami. To prawdziwa chwila rozkoszy dla naszych zmysłów, która pozwala nam na oderwanie się od codziennych obowiązków i sprawienie sobie przyjemności bez wyrzutów sumienia. BIO Czekolada Gianduia Granellata marki CACAO CRUDO najlepiej smakuje w Towarzystwie doskonałej kawy lub Twojej ulubionej herbaty.

Poznaj inne produkty z unikalnej kolekcji czekolad CACAO CRUDO dostępnych w sklepie Perla Negra!